Ootmarsumseweg 320 - 7667 PC Reutum - T 0541 670 720 - info@stegginkinfra.nl

Stegginkinfra Projectmanagement & Advies

Met gemotiveerde mensen blijven we zoeken naar onderscheidend vermogen

Onze mensen

 • Jan Steggink

  Eigenaar

  ‘De succesfactor is en blijft de mens in de organisatie’

  ‘Van jongs af aan was ik veel in sloten en weilanden te vinden.
  Vaak buiten en altijd erg bezig, creatief en veel willen ontdekken. Ik genoot vooral van de vrijheid. Het coachen en inspireren van mensen zat er al vroeg in. Vertrouwen, laagdrempeligheid, hartelijkheid en een gevoel van eigenwaarde zijn mijn grondbeginselen.
  De wegenbouw is een wereld die me erg aanspreekt: mensen van het kaliber ruwe bolster blanke pit. Ik wil met ons bedrijf die mentaliteit ook graag uitstralen: geen gelul maar gewoon poetsen!! Meer doen dan we beloven, zijn wie we zeggen dat we zijn. Maar vooral plezier beleven aan het dagelijkse doen en laten. Mijn ambitie is om altijd te willen verbeteren, saamhorigheid te creëren, betrouwbaar zijn, samenwerken met onze klanten en daarmee onze continuïteit te kunnen waarborgen!’

  steggink@stegginkinfra.nl
  06 50821771
 • Ivo Mollink

  Projectleider

  ‘Trots zijn op dat wat we doen, daar haal ik mijn voldoening uit!’

  Sinds 2014 werk ik bij Stegginkinfra Projectmanagement & Advies als projectleider.

  Op school was ik goed in de exacte vakken, waardoor een technische opleiding voor de hand lag. Ik heb nog heel even getwijfeld over de kunstacademie, maar een echt vak leren leek me verstandiger. De keuze is gevallen op de weg- en waterbouw omdat dit een prachtig, veelzijdig en breed vakgebied is.
  Direct na mijn opleiding heb ik enkele maanden via een uitzendbureau als werkvoorbereider/assistent uitvoerder bij een Twentse aannemer gewerkt, totdat ik de kans kreeg om bij een landelijk ingenieursbureau in Utrecht te gaan werken. Hier ben ik in en korte tijd doorgegroeid tot projectleider en vast aanspreekpunt voor diverse gemeenten, ontwikkelaars en architecten in Noord-Holland.
  Een super mooie en leerzame tijd, maar na zes jaar trok ik weer terug naar mijn Twentse roots en ben ik als senior adviseur bij een groot ingenieurs- en adviesbureau in het oosten van het land gaan werken.
  Hier zat mijn werkplezier en uitdaging in het succesvol realiseren en beheersen van (complexe) infrastructurele werken binnen de gestelde kaders. Vaak betrof dit projecten welke onder grote financiële en tijdsdruk stonden.
  Ik ben gewend om vanuit verschillende ambtelijke organisaties en met aannemers te werken. Ook bekend met het invullen van de verschillende rollen binnen het integraal projectmanagement model van Rijkswaterstaat.

  Het mooiste aan mijn vak vind ik dat we de kans krijgen om in de keuken van opdrachtgevers te kijken en ze te adviseren. Daar leer je veel van en daarvoor krijg je ook de waardering.
  In ons vakgebied komt het aan op een goede samenwerking en mensenkennis. Samen met opdrachtgevers, architecten, beheerders en aannemers, met ieder hun eigen belang, werken aan projecten waar we trots op kunnen zijn. Dat vind ik leuk!

  Na 20 jaar te hebben gewerkt bij grote ingenieursbureaus had ik er zin in om met dit jonge en ambitieuze bureau aan een mooie toekomst hier in de regio te werken.
  Stegginkinfra is een prettige en hardwerkende groep waarin je je snel thuis voelt en de lijnen kort zijn. De werkomgeving en de sfeer is perfect. In mijn eerste week had ik al het vertrouwde gevoel alsof ik er al jaren werkte.
  De klik was er direct vanaf het begin en is er nog steeds!

  i.mollink@stegginkinfra.nl
  06-11604231
 • Maik Koopman

  Projectbegeleider

  ‘Dromen zijn bedrog. Je moet doen waar je plezier in hebt'

  ‘Ik heb een aantal jaren bij een aannemer gewerkt om het vak op de werkvloer te leren. Hierna heb ik 8 jaar bij de overheid gewerkt. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Stegginkinfra, voornamelijk onder de poot Directievoering & Toezicht. Het is een leuke baan met elke dag weer nieuwe uitdagingen. Je bent dagelijks bezig met mensen die iets moeten realiseren. En je maakt iets wat later door iedereen gebruikt wordt.
  We werken in een klein team en bespreken wekelijks voorkomende technische problemen en de oplossingen die ervoor gevonden zijn. Samen weet je namelijk meer dan in je eentje.
  Het fijne van het Stegginkteam is dat je met plezierige collega’s werkt die technisch goed weten hoe civiel werk in elkaar zit.
  In mijn werk toets ik- in theorie opgestelde- uitgangspunten aan de praktijk. Soms gaat dat makkelijk en soms moeizaam. Het belangrijkste is dat de klant tevreden is en het eindresultaat voldoening geeft voor alle partijen. Ik ontzorg de opdrachtgever en zorg ervoor dat het project in goede banen wordt geleid.’

  m.koopman@stegginkinfra.nl
  06 31003335
 • Niels Bossink

  Projectbegeleider

  ‘Het mooie vind ik dat we onze opdrachtgever ontzorgen door onze praktische én theoretische kennis in te zetten ’

  Mijn belangstelling voor de Infra kreeg ik gedurende de middelbare school. Ik kwam erachter dat ik graag iets met technisch tekenen wou gaan doen en zodoende ben ik vervolgens de MBO-opleiding Civiele Techniek gaan volgen.

  Mijn loopbaan begon ik in 2001 als projectmedewerker Infra bij een regionale gemeente. Ik heb hier vervolgens bijna 9 jaar gewerkt, waarna ik het wel eens tijd vond om een andere weg in te slaan.
  In 2010 heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Eerst als projectleider Civiel bij een projectontwikkelaar, echter na een half jaar merkte ik, dat dit mijn plek niet echt was.
  Bij Stegginkinfra vond ik die plek wel, met name in de onderdelen "Ontwerp en Besteksvoorbereiding" en "Toezicht / Projectbegeleiding".
  De Infra van A tot Z komt aan bod, waarbij de afwisseling van binnen- en buitenwerk mij erg aanspreekt. Bovendien bestaat ons team uit medewerkers die elkaar ontzettend goed aanvullen.
  Mijn ambitie is om me verder te ontwikkelen in de breedste zin van het woord; van de voorbereiding tot en met het begeleiden van projecten in de uitvoering.’

  n.bossink@stegginkinfra.nl
  06 55343429
 • Roy Nieuwe Weme

  Projectbegeleider

  ‘Blijf jezelf, denk zelf na, en bepaal je eigen pad’

  ‘In mijn familie zitten veel bouwvakkers, zodoende heb ik interesse gekregen voor het (bouw)technische vak. Ik heb Civiele Techniek gestudeerd en kon vervolgens bij Stegginkinfra aan de slag. Hier zochten ze iemand zonder ervaring, om deze zelf op te leiden.
  Het mooiste vind ik om een project van A tot Z te begeleiden en zo alle facetten van het project mee te maken. En die mogelijkheid is er bij Stegginkinfra. Klanten krijgen op een ongedwongen maar toch intensieve manier met mij te maken. Dit om samen het project tot een goed einde te brengen.
  Mijn ambitie is om veel leuke projecten op te pakken en daar met volle teugen van te genieten.’

  r.nieuweweme@stegginkinfra.nl
  06 11344999
 • Mark Booijink

  Projectbegeleider

  ‘Alleen loop je sneller, samen loop je verder’

  Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor techniek en Infra. Sinds 1990 ben ik werkzaam binnen de Civiele techniek. Aanvankelijk binnen de aannemerij, en nu dus bij StegginkInfra. Een doelgerichte en pragmatische aanpak, daar geniet ik van. Ik kan goed verbanden leggen en vind het een uitdaging om betrokken te zijn bij technische problemen die vragen om een creatieve oplossing. Dit doet een beroep op mijn technisch inzicht, analytisch vermogen en ruime ervaring op het uitvoerend niveau.

  Ik ben opgeleid als ingenieur. Ik merk dat die achtergrond doorwerkt in mijn aanpak. Ik ben graag betrokken bij het ontwikkelen en ontwerpen van civiel technische projecten en houd ervan om samen te analyseren, en te begrijpen wat er gebeurt. Ik kan zeer geïnspireerd raken door situaties waarvoor geen ‘standaard oplossing’ beschikbaar is en ontwerp dan samen met de mensen om wie het gaat slimme oplossingen. En ik wil graag dat het werkt in de praktijk. Dat het wat oplevert.
  Als projecten echt slagen dan voelen mensen zich beter en staan ze krachtiger en gelukkiger in het werk. Dat is mijn streven. Mijn aanpak kenmerkt zich door doelgerichtheid en betrokkenheid. Ik sla de brug tussen denken en doen, maak concepten concreet en toepasbaar. Als projectbegeleider leef ik me in: wat is er nodig? Wat zal gaan werken? Het samen zoeken naar de gewenste oplossing is belangrijk: wat wil je en wat is er al? Door dit te combineren kan ik beter inspelen op wat zich voordoet in het werk. En zo wordt de bijdrage die ik lever effectiever!
  Leidend principe van waaruit ik werk is producerend leren: samen iets maken, en daarvan al doende leren. Mijn kracht is dat ik iets dat in gang is gezet, ook echt afmaak. Daar heb ik lol in: volhouden, volharden.
  Het mooiste aan het werken bij StegginkInfra, vind ik het samen realiseren van uitdagende projecten. Al bij mijn eerste contacten merkte ik dat bij StegginkInfra de medewerkers als het grootste kapitaal worden gezien. Voor mij is sfeer op het werk heel erg belangrijk; er moet een wij-gevoel binnen een team zijn. Je moet ervoor zorgen dat mensen niet over ‘hun’ werk, maar altijd over ‘ons’ werk praten. Ik denk dat deze denkwijze steeds belangrijker wordt om uitdagende, complexe vraagstukken tot een succesvol einde te kunnen brengen.
  Bij StegginkInfra zijn we bezig met het ontwikkelen van een concept voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam inkopen. Alleen zo creëer je duurzaam resultaat! Een spannende ontwikkeling die ik binnen StegginkInfra mee vorm geef’.

  m.booijink@stegginkinfra.nl
  06 46261970
 • Giel Euverman

  Adviseur Aardevol

  Samen werken aan heldere doelen!

  Scherp en helder nadenken, analytisch en werken aan concrete doelen. Mee gaan in het abstracte om vervolgens de vertaling te kunnen maken naar de praktijk. Dat is wat ik kan, dat is wat ik doe!

  Met een opleidingsachtergrond in de Civiele Techniek, Technische Bedrijfskunde en een beetje Tuin- en Landschapsinrichting, aangevuld met een tweejarig traineeship van Fast Forward heb ik een brede kijk op zaken en kan ik me goed inleven op verschillende vakgebieden.

  Per 1 januari 2015 begonnen bij Stegginkinfra voor de implementatie van Aardevol. Daarvoor ben ik ruim zes jaar werkzaam geweest bij de Gemeente Deventer. Binnen Deventer was ik verantwoordelijk voor het beheer van wegen. Van calamiteitenonderhoud tot groot onderhoud, van advies tot toetsing, van onderzoek tot contractbeheer, het hoorde allemaal bij mijn taken. Daarnaast stelde ik tweejaarlijks het MeerJaren OnderhoudsProgramma (MJOP) op. Een plan waarin al het groot onderhoud aan de openbare ruimte, aangevuld met verkeers- en ontwerpeisen integraal is afgewogen en gebundeld. Ook heb ik gewerkt aan de overkoepelende visie voor de openbare ruimte, de Visie Leefomgeving en de ontwikkeling van het gemeentelijk Programma van Eisen Openbare Ruimte, beiden belangrijke kaders voor inrichting en beheer van de openbare ruimte.

  Mijn opgedane kennis is goed in te zetten binnen Stegginkinfra en biedt mogelijkheden voor opdrachtgevers. Met Aardevol werken we hard aan een vernieuwde aanpak voor (civieltechnische) projecten, waarbij we meer aandacht besteden aan mens, aarde en geld.

  Samen kunnen we de mens, de aarde en geld besparen! Ik ben ervan overtuigd!

  g.euverman@stegginkinfra.nl
 • Maaike Steggink

  Adminsitratie en creatie

  ‘De menselijke factor vinden we erg belangrijk’

  ‘Ik ben de vrouw van Jan en heb samen met hem Stegginkinfra opgezet. Tot de komst van onze kinderen deed ik de gehele administratie, maar nu beperk ik me tot de betalingen. Wel verricht ik allerlei hand- en spandiensten: de organisatie van de kerstpakketten, de versnaperingen van de jaarlijkse solextocht, maar ook een gebakken eitje tussen de middag en op vrijdagmiddag een pilsje met wat lekkers voor de medewerkers.
  Door Jan ben ik in deze wereld verzeild geraakt. Ik werk als onderwijzeres en daarnaast werk ik mee in het bedrijf. Wel heb ik enigszins een technisch oog geërfd van mijn vader, die in de bouwwereld zit.
  Je bouwt samen met een team aan iets moois. Iedereen levert er zijn eigen bijdrage aan en dat maakt het heel hecht. Door iedereen te laten doen waar hij of zij goed in is wordt het een sterk bedrijf. Stegginkinfra is een onderdeel van ons leven, waarin ons gezin centraal staat. Telkens zijn er weer nieuwe ideeën die Jan en ik samen enthousiast uitwerken. We zijn beide erg creatief en brengen dit in ons bedrijf tot uiting.

  Ik vind het belangrijk dat mensen zich welkom voelen als ze bij ons komen. De sfeer moet goed zijn, een goede kop koffie, een hartelijke hand. Alles in goede harmonie. Daar draag ik mijn steentje aan bij.

  In de toekomst wil ik graag meer samenwerken met Jan om nieuwe dingen op te zetten. Samen zijn we heel sterk! Maar het belangrijkste is de gezondheid en dat we het gezellig en goed met elkaar hebben.’

  m.steggink@stegginkinfra.nl
 • Florien Deterink

  Projectassistente

  ‘De vakken die ik leer op school kan ik meteen toepassen in de praktijk en dat maakt het toch net even iets leuker’

  Sinds drie jaar ben ik werkzaam bij Stegginkinfra. Het is een jonge en gezellige onderneming met leuke collega’s. Ik werk hier als flex-kracht en doe vooral de praktische dingen. Denk aan het doen van bestellingen, verslagen maken van overleggen en het maken van facturen. Daarnaast ga ik mee als notulist bij vergaderingen met opdrachtgevers. Mijn taak is dus om mijn collega’s daar waar het kan te ondersteunen.
  Tegelijkertijd volg ik de opleiding Commerciële Economie aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Het is een erg leuke opleiding die ik goed kan combineren met mijn werkzaamheden bij Stegginkinfra. De vakken die ik leer op school kan ik meteen toepassen in de praktijk en dat maakt het toch net even iets leuker.’

  f.deterink@stegginkinfra.nl
 • Mirelle Bekhuis-Steggink

  Algemeen medewerkster

  ‘Blijf jezelf en geloof in jezelf’

  ‘Ik droomde ervan politieagente te worden of in de verzorging te gaan om mensen die het moeilijk hebben te kunnen helpen. Dat laatste is werkelijkheid geworden: ik heb 20 jaar in de thuiszorg gewerkt, in diverse functies. Daarnaast ben ik moeder van 3 kinderen en ben getrouwd met een man met een eigen zaak, dus ik heb genoeg te doen.
  Sinds 2 jaar ben ik algemeen medewerkster bij Stegginkinfra. Daarnaast maak ik de werkruimtes schoon, zodat mijn collega’s in een frisse omgeving hun werk kunnen doen.
  De gezelligheid, de contacten, de openheid en het gevoel van waardering dat ik krijg, geven me veel voldoening.
  Mijn ambitie is om gezond te blijven en te genieten van mijn gezin. En bovendien een toegevoegde waarde te geven aan het plezier van andere mensen.’

  mirellebekhuis@gmail.com
 • Rick Snijders

  'Je weet nooit wat je kunt totdat je het geprobeerd hebt.'

  Als kind was ik veel buiten te vinden. Een echte buiten jongen. Maar in mijn werk zocht ik toch de combinatie van binnen en buiten op. Mijn interesse in de infra techniek is erg breed wat mede komt door de afwisseling in het werk. Zowel het binnen- als buitenwerk past goed bij mij.
  De eerste jaren van mijn loopbaan heb ik met veel plezier bij de gemeente Enschede gewerkt. Ik ben daar begonnen bij de Stadsingenieurs Enschede. Daar heb ik voornamelijk bestekken en tekeningen gemaakt. Het laatste jaar was ik actief bij Stadsdeelbeheer. In die tijd heb ik ervaren dat alles wat er gemaakt wordt ook onderhouden moet worden. Hierdoor ben ik door een andere bril naar projecten gaan kijken. Mijn kracht in projecten ligt in het samenwerken, daar haal ik mijn voldoening uit. Samen één doel met ieder zijn eigen kennis en ervaring. Bij Stegginkinfra heb ik de mogelijkheid om me dit nog meer eigen te maken.
  De switch naar het bedrijfsleven is een bewuste keuze. Nu kan ik ook de andere kant van de medaille zien. Mijn ambitie is om me op een breed aspect bij Stegginkinfra te ontwikkelen: wegenbouwkundig onderzoek en advies, maar ook op het gebied van een duurzame manier van projectvoorbereiding (Aardevol)

  r.snijders@stegginkinfra.nl
  06 29494117

Onze filosofie

Het personeel is de succesfactor van Stegginkinfra. De opzet is om als werknemer elke dag zo enthousiast en met zoveel plezier aan het werk te zijn, dat het op onze projecten en opdrachtgevers afstraalt.
We zijn van het kaliber 'niet lullen maar poetsen' en houden net zoveel van civiele techniek als van de mensen die die techniek uitvoeren.